Categorieën
https://www.haparko.nl/al-rimpels-en-nog-puistjes/n122c29
Zoeken

AL RIMPELS EN NOG PUISTJES!

30 oktober 2018
al-rimpels-en-nog-puistjes
ZOWEL IN DE SALON ALS THUIS IS DE VERZORGING VAN EEN HUID MET EEN OVERMATIGE TALGPRODUCTIE EEN UITDAGING.


Vooral bij anti-aging verzorging, waar het om de behoefte van een vette huid gaat en de verzorging daardoor vaak te overvloedig is. De huid raakt hierdoor uit balans en er kunnen rode vlekken ontstaan.

De belangrijkste oorzaak van een ”vette”, ”onzuivere” en de klassieke ”gemengde” huid is een verhoogde activiteit van de talgklieren. Daardoor verwijden de poriën zich en raken ze makkelijk verstopt. De talg verkleurt door de UV stralen en worden zwarte puntjes, de zogenaamde comedonen.
Wordt de talg afgebroken door de Propioni bacterie die zich in de talgklieren bevinden, dan ontstaan er ontstekingen in de vorm van  puistjes of bultjes, ook wel papels genoemd. De verhoogde talgstroom zorgt voor een storende glimmende huid. 

De beschreven huidtypes zijn in de puberteit te voeren op hormonale veranderingen in het lichaam, op latere leeftijd betreft het voor een deel nog steeds hormonen, maar ook stress, ongezond eten, stoppen met de anticonceptie pil of verkeerde verzorgingsgewoonten kunnen als oorzaak worden aangewezen.

Bij de juiste verzorging dient men in ieder geval de juiste producten te kiezen die niet te overvloedig zijn en de huid te veel belasten of juist te licht zodat de huid onvoldoende wordt verzorgd. In de praktijk is dit vaak een wankel evenwicht en wordt er veel van de klant gevraagd in de onoverzichtelijke hoeveelheid producten op de cosmetische markt. 
BALANCE PRO biedt behandelingen in de salon om cliënten met én zonder anti-aging behandeling op maat te behandelen en biedt tevens passende behandelingen voor thuis.

Balance Pro is:

  • Een basisverzorging voor de gemengde en vettige huid neigend naar onzuiverheden
  • Anti_aging verzorging dankzij de uitgekiende combinatie van werkzame stoffen