https://www.haparko.nl/assortiment/make-up/nagels/nail-repair-9-ml-2018/_437_w_12_4299_NL_1
Zoeken
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.haparko.nl/assortiment/make-up/nagels/nail-repair-9-ml-2018/_437_w_12_4299_NL_1

Nail Repair 9 ml. 2018

Artikelnummer44050600
EAN-nummer 4060425005086
Artikelgroepprijs5,71
Configureer uw product
PublieksprijsPublieksprijs11,50
Omschrijving
Ingrediënten


NAIL REPAIR
Regenererende verzorgende lak met Goj bes extract.

  • De NAIL REPAIR is speciaal geschikt voor korte, splijtende-en snel brekende nagels geschikt.
  • Bevordert de groei van de nagel en verstevigt de nagel.
  • Het splijten en inscheuren van de nagel wordt duidelijk gereduceerd. 
  • Bevat een speciaal werkstofcomplex uit Marine Mineralen, Algen, Goj bessen extract en Vitamine A,C en E.
  • De vitamine E beschermd de nagel tegen schadelijke invloeden van de vrije radialen.
  • Appelstamcellen gecombineerd met een cocktail van anti oxidanten leveren essentiële voedingsstoffen om de nagel te regenereren.
  • Dit zorgt er voor dat na gebruik van 4 weken een sterkere, dikkere en gladdere, maar elastische nagel is ontstaan, die niet meer zal slijten of afbreken.
  • Voor een gezonde, sterke nagel met een verzorgde finish.

NAIL REPAIR

INGREDIENTS: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, PERFLUORODECALIN, HEXANAL, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AQUA (WATER), DIMETHYL OXOBENZO DIOXASILANE, GLYCERIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, RETINYL PALMITATE, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT), PROPYLENE GLYCOL, SILICA, HYDROLYZED CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE,                              PHENOXYETHANOL,PHOSPHOLIPIDS, SACCHAROMYCES/COPPER ,     FERMENT,                                                          SACCHAROMYCES/IRON                                             FERMENT, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)