Categorieën
https://www.haparko.nl/berry-tales/n172c29
Zoeken

BERRY TALES

24 augustus 2020
BERRY TALES
VERLEIDELIJKE BESSENTINTEN

Intensieve nuances en zachte texturen - ontdek de romantische collectie Berry Tales !
Onweerstaanbare tinten, maar ook drie nieuwe product highlights zullen de klanten deze herfst betoveren en uitdagen om nieuwe creaties te proberen.

De nadruk ligt het komende herfst/winterseizoen op de bessentinten, van zacht tot intensief, de nieuwe EYE SHADOW tinten in “fairy dust”, “everland “ en “blackberry “ zorgen voor een prachtig resulaat op de ogen.De nieuwe LONGWEAR INTENSIVE LIQUID LINER maakt het mogelijk dankzij de flexibele punt om de eye liner heel precies aan te brengen, ook tussen de wimperkrans.Trek hierbij de eye liner heel dicht langs de wimperkrans zonder deze door te trekken in een Feline Flick (kattenoog).Hierdoor ogen de wimpers voller en zijn direct vanaf de aanzet donkerder.Deze lang houdbare, watervaste Eye liner wordt onderdeel van de basiscollectie.

Nieuw in de collectie is de vochtvasthoudende HYDRA SKIN PRIMER. Dankzij ingekapselde pigmenten tovert deze een vermoeide huid in no time om in een frisse teint.Fijne deeltjes maken de huid optisch glad en bewerkstelligen een gelijkmatige, gecorrigeerde teint.Deze primer verzorgt de huid tevens met Hyaluronzuur, Biosaccharide, Vitamine C en E, Jasmijn en Vanille extract.

Voor een frisse teint zorgt ook de nieuwe Blusher in “Magic Rose “.

Verleidelijke lippen zijn dankzij de crèmige lippenstiften “Rosewood Fairytale “ en “Verry Berry” gegarandeerd.De intensief vochtvasthoudende HYDRA LIP GLOSS geeft de lippen een verleidelijke glans en een vleugje kleur.Door de verzorgende eigenschappen in de Gloss worden de lippen intensief verzorgt.Deze Gloss wordt opgenomen in de basiscollectie.

De NAIL LACQUER in “Fantasy mauve” en “happily ever after” make de look Berry Tales compleet