Categorieën
https://www.haparko.nl/body-bess-raspberry-cartridge-100-ml/a4991
Zoeken
Toon lijst
{canonicalURL}

Body & Bess Raspberry Cartridge 100 ml.

Artikelnummer 10003835
Omschrijving
Meebestellen

BODY & BESS RASPBERRY CARTRIDGE 100ml

  • Striphars
  • Hars met een laag smeltpunt ( lauwe hars)

WAX TREATMENT

Ontharingen zijn een agressieve behandeling voor onze huid. De natuurlijke bescherming (Hydro lipidenfilm) en de opperhuid worden door het harsen beschadigd, vooral als we met warme hars en filmhars werken. Daarom ontwikkelden we een lauwe hars die de huid minder aantast. De aanvullende producten van Body&Bess zorgen ervoor dat de huid snel herstelt en kalmeert.. Omwille van het hygiënisch aspect en de vlotheid van de behandeling, kiezen we ervoor om enkel met striphars te werken.
We starten de behandeling met de Face&Body Mist om de huid voor te bereiden. Deze spray verfrist de huid waardoor deze minder gevoelig wordt en om eventuele resten bodylotion te verwijderen tijdens het droog wrijven van de huid met een handdoek.
Let op dat je tijdens het drogen van de huid de haartjes in de haargroeirichting wrijft. Breng de lauwe hars aan in de haargroeirichting, plaats de strip er bovenop en druk goed aan. Trek in een snelle beweging de strip kort bij de huid af en plaats je hand om de huid even te kalmeren. Na de ontharing verzorgen we de huid met de Intensive Body Oil. Deze droge olie, op basis van 60% frambozenpitolie, verzacht de gevoeligheid en herstelt de huid vrijwel onmiddellijk na het ontharen.