Categorieën
https://www.haparko.nl/contrage-retinol-serum-0-1-30-ml/a12247
Zoeken
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
{canonicalURL}

Contrage Retinol Serum 0,1% 30 ml.

Artikelnummer 90000056
Publieksprijs
Publieksprijs52,00
Omschrijving

CONTRÂGE RETINOL SERUM 0,1% 30ML

  • Regulatie van de celregeneratie.

Wanneer Retinoïnezuur zich bindt aan de receptoren wordt het DNA geprogrammeerd om de turnover van onze huidcellen te noemaliseren en de opperhuid te verdikken voor een jeugdige uitstraling.

  • Stmulatie van het collagen.

Vitamine A stimuleert de collageenproductie in de fibroblasten. Bovendien, verhoogt UV-licht de productie van MMP's. Dit zijn emzymen die ons collagen afbreken. Vitamine A remt deze MMP's en houdt zo gezond collagen in stand.

  • .Hyperpigentatie

Vitamine A vermindert de activiteit van tyrosinase evenals het opstapelen van pigment aan de basis van de opperhuid, waardoor de melanosomen kleiner en minder zichtbaar worden.

Sebum-regulatie en acne.
De talgkliercellen (sebocyten) zij overactief bij acne-patiënten en hebben receptoren op hun oppervlak die zich binden aan Vitamine-A. Dit zet een reeks processen in gang die hun groeipatroon normaliseert om de talgproductie te verminderen.

RETINOL SERUM 0.1% met 0,1 % pure Retinol, 1% Alpha Bisabolol, 1% Vitamine E et Jojoba-olie

INDICATIE : Het Retinol Serum bevat 0,1% pure retinol en is versterkt met onze stabiliserende en verzorgende technologieën die zorgen voor een langzame en gelijkmatige afgifte van de totale dosis terwijl irritatie wordt geminimaliseerd.

GEBRUIK : Breng 's avonds een kleine hoeveelheid serum aan op een schone huid, vermijd de huid rond de ogen. Breng vervolgens uw nachtcrème aan. Beperk het gebruik tot één of twee keer per week in het begin en verhoog de frequentie geleidelijk, afhankelijk van de huidtolerantie. Bij gebruik van dit product altijd een hoge breedspectrum zonnebrandcrème gebruiken. Bewaar op een donkere en koele plaats.