Categorieën
https://www.haparko.nl/cpc-summer-collection/n204c29
Zoeken

CPC SUMMER COLLECTION

12 juli 2022
CPC SUMMER COLLECTION

NEW COLLECTION:​Summer is officially here!
​Cent Pur Cent viert de start van de zomer samen met print-designer Marylène Madou.. Trots sloegen we de handen in elkaar en creëren zo een gloednieuwe zomerse make-up collectie: couleurs d’été.
​De zomercollectie bevat 5 producten. Sommigen in verschillende tinten of kleuren.
Net zoals alle prints van Marylène is ook de print die ze ontwierp voor Cent Pur Cent zéér kleurrijk. Deze kleuren laten we terugkomen in de verschillende producten. Je gaat er niet naast kunnen kijken! Het zijn echte musthaves, designerlabel! 

 1. Het Couleurs d' été Eyeshadow Palette. 
  Deze bevat 4 kleuren die terug te vinden zijn in hetontwerp van Marylène: Coral, Purple, Fuchia, Lightblue.
 2. Coupe Soleil De Coupe Soleil is een zelfdoserende sunbrush met los zonnepoeder. Het lichte poeder geeft een natuurlijke dekking en is verrijkt met SPF50 voor een hoge zonnebescherming. Bovendien is het zonnepoeder refillable! Verkrijgbaar in 2 tinten, light to medium en medium to dark. Het poeder biedt zowel UVB als UVA bescherming.
 3. Sunny lip balm met SPF50 (UVB Protection) om de lippen te beschermen tegen zonbeschadiging. Verrijkt met camelia boter, shea boter en hyaluronzuur, beschermt en voedt de Sunny balm de lippen diep waardoor ze zacht en mooi worden. Gebruik het product meteen op je lippen wanneer je lippen bescherming, hydratatie of voeding kunnen gebruiken.
  ​Verkrijgbaar in 3 prachtige tinten!
 4. Nieuwe lipstickkleuren, deze konden natuurlijk niet ontbreken in onze Summer Collection.
  ​Voila, dit zijn ze dan, 2 Slim Lipsticks in 2 verschillende matte kleuren. De kleurafgifte is intens dankzij een hoog percentage pigmenten terwijl een unieke mix van lichte oliën de lippen hydrateert.
 5. Een kaki-groene crème de la crème? Hierzo!
  Crèmige mousse oogschaduw met zijdezachte textuur en extreem hoge kleurechtheid. De zeer blendbare formule is uiterst gemakkelijk aan te brengen, en de intense kleur geeft een vleugje elegantie aan de ogen. 
  DEZE CRÈME DE LA CRÈME OOGSCHADUW IS BINNENKORT VERKRIJGBAAR.

BESTEL DE PRODUCTEN VAN DE SUMMER COLLECTION HIER