Categorieën
https://www.haparko.nl/event-26-mei-2020/n157c29
Zoeken

EVENT 26 MEI 2020

22 januari 2020
event-26-mei-2020
HAPARKO COSMETICS 30 JAAR.

Op 26 mei vieren wij ons jubileum van 30 jaar. Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren pakken we groots uit.
Wij nodigen u als relatie van harte uit om dit met ons te vieren.
Wij hebben voor deze dag een aantal gasten uitgenodigd die stuk voor stuk een interessant verhaal te vertellen hebben of een mooie demonstratie komen geven.
Dit alles in een ontspannen sfeer en omlijst met een hapje en een drankje.
 Het event vindt plaats op 26 mei in theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht.
De planning is om iedereen te ontvangen vanaf 09.30 uur, even op adem komen met een kopje koffie of thee en dan gaat het programma vanaf 10.15 uur van start.
Het programma zal tot ongeveer 16.00 uur duren.
 
Wie viert 30 jaar Haparko Cosmetics met ons mee?
 
Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@haparko.nl of even te bellen naar 078 6816628.
 
In verband met de organisatie en planning vragen wij je om ons zo snel mogelijk te laten weten of je erbij bent.
We willen wel vragen om deze datum dan ook echt meteen te blokken in de agenda en niet later terug te komen op de inschrijving, dit in verband met de verplichtingen die wij aangaan met de diverse partijen.
Met deze dag willen wij jullie als depositair bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Wij zullen de hoofdrol spelers van deze dag kort aan u voorstellen.

ANNIK VAN RENGEN: Dermatoloog Dordrecht.
Drs. Annik van Rengen werkt sinds 1998 in Nederland, eerst in het ASZ te Dordrecht en nadien (2005) als Medisch Coördinator in het Erasmus MC te Rotterdam. De ervaring van het werken in een perifeer en een academisch ziekenhuis en haar liefde voor de dermatochirurgie heeft haar geholpen bij het oprichten en inrichten van Mohs Klinieken in 2008. Haar perfectionisme en gedrevenheid zien we terug in de zorg voor haar patiënten en in de mohsoperaties. Naast haar werk als dermatoloog en mohsdermatoloog is zij lid van de Raad van Bestuur van Mohs Klinieken en actief in de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, als mede-visiteur en voormalig lid van de PR- en de Nascholingscommissie. 

Annik hebben wij bereid gevonden om jullie op deze dag meer uitleg te geven hoe je verdachte plekjes op de huid van uw cliënt kan herkennen. Jullie kunnen dan deze cliënten het advies geven om een huisarts/dermateloog te raadplegen.

ROBERTO DRESIA: Make Up artist die internationale bekendheid heeft.

Roberto's carière is begonnen in 1994 met "de 5 uursshow" met Viola Holt.
Hij is een een bekende visagist bij vele televisie personalities  en ook binnen de fashion-  en muziekindustrie heeft hij zijn spooren verdiend. Roberto is gepassioneerd en all-round. Van de "The Three Degrees" tot DJ Hardwell.... it's all done. 
Roberto zal op deze dag Malu Wilz make-up demonstreren op het grote podium.

CAROLINE RIGO: Topvisagiste en founder van CENT PUR CENT Minerale Make Up.

Caroline is oprichtster van Cent Pur Cent. Een minerale make Up lijn, die nog eens goed is voor onze huid. Met deze lijn zorgt ze ervoor dat iedere vrouw zich mooi voelt! En ieder op zijn eigen manier! Ook voor de gevoelige huidjes, en dames die chemo krijgen. Bovendien is de lijn ook nog eens #dierproefvrij. 

Ze heeft ook Café Beauté opgericht. Een schoonheidsinstituut waar iedereen terecht kan voor een van de vele beauty-behandelingen. Café Beauté staat centraal voor #healty #beauty #fun. Hier wordt dagelijks advies gegeven, alsook de vele bachelorettes en babyshowers die hier de tijd van hun leven beleven. 

En dan is er nog Blush Academy + Agency! Ze wil haar passie met iedereen delen! Is het voor professioneel door te groeien of om kennis voor jezelf op te doen. Ze staat klaar voor iedereen!
Caroline zal op 26 Mei meer vertellen over de minerale Make-Up van CENT PUR CENT en ook een demonstratie verzorgen.

VICKY VERMEIREN: 

Vicky Vermeiren begeleidt dagelijks schoonheidsspecialistes, kappers en  wellnessondernemers bij alles wat te maken heeft met het opbouwen van een succesvolle zaak. Ze schreef het boek Succesvol Salon en inspireert wekelijks duizenden ondernemers met haar video’s.

Op deze dag hebben wij Vicky bereid gevonden om een lezing te geven over het inzetten van Social Media in je salon.