Categorieën
https://www.haparko.nl/malu-wilz-summer-masks/n207c29
Zoeken

Malu Wilz Summer Masks!

21 juli 2022
Malu Wilz Summer Masks!

De zomermaskers zijn er! Waardevolle aanvulling op de dagelijkse verzorgingsroutine. De huid voelt meteen frisser en zachter aan. Voor elke klant die zichzelf thuis wil verwennen en het luxe verwenmoment ook in de zomervakantie niet wil overslaan.
NIEUW: Het BUTTERMILK MASK voorziet de huid 72 uur lang van intensieve hydratatie. Het kalmeert en regenereert. De huid is minder vatbaar voor irritatie. De heerlijke geur zorgt voor een goed humeur en positieve energie!
COMEBACK: Het YOGHURT MANGO MASK ondersteunt de beschermende
mechanismen van de huid en kalmeert de gestreste huid. Het verzorgende crème- gelmasker tovert een zachte, soepele huid. Met een fruitige perzikgeur voor een zomers gevoel op je huid!
HYALURONIC ACTIVE + CREAM MASK, het anti-aging masker met een complex van drie verschillende hyaluronzuren voorziet de door de door de zon gedroogde huid van langdurige hydratatie. Het masker heeft een onmiddellijk huidverstrakkend effect, droogte lijntjes worden verminderd. Ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid. Avocado- en madacamianootolie maken ruwe plekken weer zacht en soepel.
Alle promotiemaskers zijn €17,00 verkoop.

SHOP DEZE SUMMER MASKS HIER!!!!!