Categorieën
https://www.haparko.nl/merken/cent-pur-cent/het-merk
Zoeken

WAT IS CENT PUR CENT?


Als Groothandel Schoonheidssalon hebben wij geruime tijd gezocht naar een mineraal make-up merk.
Met de Belgische leverancier Cent Pur Cent hebben wij de perfecte partner gevonden.
Cent Pur Cent is een make-uplijn die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent. Deze Minerale Make-Up is perfect te gebruiken  bij diverse huidaandoeningen zoals o.a. psoriasis, acne en rosacea. 

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders.  Dit Belgisch make-upmerk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo.  Zij was al jaren op zoek naar een pure, gezonde en minerale make-uplijn voor zichzelf, maar eigenlijk ook voor élke vrouw die in haar make-upstoel plaatsneemt. Dus stelde ze een medisch verantwoorde make-uplijn samen die geschikt is voor élk type huid.    Wat het doet met uw huid, is een zaligheid. U wil nooit nog wat anders. JOIN THE POWDER CULT.

MISSIE

De naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. De poriën worden niet meer verstopt en kan zodoende helpen  de problemen die je kunt hebben met mee-eters, acne en/of een huid die droog en trekkerig aanvoelt, te laten verdwijnen
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen. Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

100% NATURAL


Cent Pur Cent staan garant voor een 100% natuurlijk merk, dit wil zeggen dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten zoals: Kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

100% MINERAL


De poeders van Cent Pur Cent bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink.

100% PUUR


Door de pure samenstelling van onze producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

100% HYPOALLERGENIC


Door de natuurlijke bestandsdelen van Cent Pur Cent, is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes. Door het niet-toevoegen van chemische bestandsdelen, is de kans kleiner op allergische reacties.

100% CRUELTY FREE


Wist je dat veel make-up merken nog steeds op dieren testen? Wij niet! Cent Pur Cent is 100% diervriendelijk! Want weet je wat? We love animals and we love the planet!