Categorieën
https://www.haparko.nl/met-korting-naar-de-beurs/n243c29
Zoeken

MET KORTING NAAR DE BEURS !!!

5 februari 2024
MET KORTING NAAR DE BEURS !!!

Ben je straks onze gast op Beauty Trade Special?

In het eerste weekend van april zal de beauty vakbeurs Beauty Trade Special weer losbarsten! Op een ontspannen wijze bijblijven in je vak, collega’s ontmoeten, inkopen doen voor het nieuwe seizoen en trends en noviteiten spotten? Dan mag je Beauty Trade Special - het leukste voorjaarsevent voor beauty professionals - niet missen! 

Met HAPARKO COSMETICS zijn wij aanwezig op dit vakevent dat op 6, 7 & 8 april aanstaande in Jaarbeurs, Utrecht wordt gehouden. Het is dé plek waar de echte beauty professionals op een ontspannen manier kennis en inspiratie opdoen over hun vak en inkopen doen voor een succesvol jaar. Met een positieve en goede blik op de toekomst na de bijzondere periode die we achter de rug hebben, ontbreken we op Beauty Trade Special natuurlijk niet!

Wil je dit vakevenement niet missen en komen kijken naar de nieuwtjes die wij hebben te laten zien van Malu Wilz, ContrÂge en Skinvisibles. Bestel je tickets dan via deze link, www.beautytradespecial.nl/tickets-bestellen en gebruik de speciale leverancierscode BTS-2024-LV waarmee je met 50% korting naar de beurs kunt gaan.

Je kunt ons vinden in Hal11-standE060.