Categorieën
https://www.haparko.nl/minerale-make-up-verkopen-in-uw-salon
Zoeken

Een gezicht dat zwaar aanvoelt. Of een huid welke de hele dag vettig aanvoelt en uiteindelijk gaat irriteren. Dat is niet wat u in de salon wilt geven aan klanten. Bent u op zoek naar een minerale make up lijn in uw salon? Dan denk u natuurlijk aan Haparko Cosmetics. In ons assortiment voeren wij namelijk twee bekende merken. Namelijk de producten van het merk CENT PUR CENT en I.AM.KLEAN. Meer weten over wat minerale make-up is? En meer informatie over deze twee bekende merken? Lees dan snel verder!

Wat is minerale make up?

Voordat u besluit om minerale make-up producten te voeren in de salon wilt u natuurlijk weten wat het is. De meeste make-up producten bevatten zware oliën, conserveermiddelen en chemicaliën. Alternatieve producten van de drogist kunnen de poriën van de huid doen verstoppen en geven hierdoor de huid geen ruimte om te ademen. Minerale make up is gemaakt van materialen uit de natuur.

Ingrediënten van minerale make up

Hoofdingrediënten zijn bijvoorbeeld mineralen als ijzeroxides (geven kleur aan het product), mica (zorgt voor glans op het gezicht) en zinkoxide (biedt natuurlijke bescherming tegen de zon en is antioxidant en ontstekingsremmend). Voor zelfversiering worden deze mineralen al sinds de oudheid gebruikt.

Over CENT PUR CENT

The greenest make up in all your favorite colors. Deze slogan is treffend als we kijken naar de producten van het merk. Make up voor elke huid, voor elke vrouw is de missie van het merk. Alle poeders bestaan uit de meest natuurlijke materialen. Om de kwaliteit te garanderen worden de grondstoffen uitvoerig getest. Hierdoor zijn de producten dan ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over I.AM.KLEAN.

De producten van het Belgische merk I.AM.KLEAN. werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo van Rigorgeous, het brein achter CENT PUR CENT. Houdt je van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus? Dan past deze make up lijn helemaal in het assortiment van uw salon. De samenstelling van deze producten zijn zo puur en natuurlijk mogelijk. Tot slot is het ook goed om te weten dat deze producten niet getest worden op dieren.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over minerale make up? Of heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact met ons voor meer informatie. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden om deze producten aan te bieden bij u in de salon. Ook voor andere producten en toebehoren kunt u bij ons terecht. Samen staan we sterker om de concurrentie een stap voor te blijven.