Categorieën
https://www.haparko.nl/minerale-make-up-verkopen-in-uw-salon
Zoeken

Een chemische peeling is een perfect begin naar resultaatgerichte huidverbetering. Je kunt behandelingen met Chemische Peelings onder andere inzetten bij huidproblemen zoals leeftijds- en UV-geïnduceerde huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en acnelittekens.

Wat is precies een chemische peeling?

Met een chemische peeling verwijderen we dode huidcellen. Door het gebruik van diverse zuren zoals melkzuur, amandelzuur, salycylzuur en glycolzuur praten we over chemische peelings. Deze exfoliatie is een proces ter verbetering van specifieke huidcondities dat het resultaat is van de verwijdering van de dode huidcellen uit de hoornlaag. Het uiteindelijke doel is huidverbetering door de aanmaak van een nieuwe opperhuid.

Wat doet een Chemische Peeling?

Chemische Peelings verbeteren bepaalde esthetische en/of pathologische aandoeningen van de huid, dynamiseren de celvernieuwing en helpen de synthese van collageen, elastine en GAG's (hyaluronzuur) te stimuleren.

Wat kan ik verwachten?

Oppervlakte peelings zijn zacht, efficiënt, niet-invasief en goed te verdragen met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie. De Chemische Peelings worden geklasseerd in de functie van hun dieptewerking: oppervlakkig, medium tot diep.

Over ContrÂge

  • ContrÂge/ Cerepharma - pioniers en producenten op het gebied van Cosmeceuticals.
  • Het bedrijf Cerepharma, de producent van ContrÂge , combineert hoog geconcentreerde en streng geteste actieve ingrediënten met uitgebreid onderzoek naar huidproblemen om wetenschappelijk bewezen, zeer efficiënte productlijnen aan te bieden.
  • Sinds de oprichting in 2011 heeft een team van dermatologen, plastisch chirurgen en schoonheidspecialisten besloten om hun kennis en partische ervaring op het gebied van hoogwaardige cosmeceuticals in te zetten.
  • De algemene doelstelling van ContrÂge is huidverbetering met de focus op werkzaamheid en maximale tolerantie.