Categorieën
https://www.haparko.nl/over-refectocil
Zoeken

Stap in de wereld van "Well Aging," een baanbrekende term die Skinvisibles volledig omarmt.

Terwijl veel termen gericht zijn op het bestrijden van de tekenen van veroudering, gaat "Well Aging" een stap verder. Het is niet alleen gericht op het uiterlijk, maar op het totale welzijn van de huid. Naast UV-straling wordt onze huid blootgesteld aan blauw licht van digitale schermen en zonlicht, evenals infraroodstraling. De formule van Skinvisibles gaat verder dan traditionele bescherming en creëert een schild tegen een breed scala van stralingen, waardoor je huid wordt beschermd tegen moderne omgevingsinvloeden.

Bescherming is niet alleen om zichtbare schade te vermijden, maar ook om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Door dagelijks volledige bescherming toe te passen, geef je je huid de beste kans om gezond, stralend en jeugdig te blijven. Kies voor meer dan alleen zonbescherming; kies voor een dagelijkse gewoonte van volledige bescherming. Ons product is de ultieme metgezel voor het creëren van een schild van zorg en bescherming voor je huid, elke dag van het jaar. Ontdek de kracht van 365-daagse bescherming en omarm de beste versie van jouw huid, elke dag.

Over Skinvisibles

Bij Skinvisibles zijn we erin geslaagd onze missie "onzichtbare UV-bescherming voor zichtbare resultaten" om te zetten in zonbescherming met ultralichte texturen die snel absorberen. Onze producten hebben een hoge huidtolerantie voor alle huidtypes. De zonbescherming van Skinvisibles is eenvoudig in lagen aan te brengen, zonder pilling. De Skinvisibles Pro-Layer technologie in Face UV-beschermingsformules hecht alle eerder aangebrachte cosmetische producten zoals serums, dagverzorging, enz. aan de huid zonder pilling en verstopping en met een zeer luchtig gevoel. Elk van onze klanten is uniek.

Verschillende Producten van Skinvisibles

AQUA SENSE HYALURONIC SPF50: Hydrateert naast UVA/UVB en BLUE LIGHT bescherming met Hysilk (Hyaluron met laag moleculair gewicht). Vermindert talgproductie met 25%, rimpels met 43%, en verhoogt onmiddellijke hydratatie met 20%.

EVEN SENSE SPF 50: Biedt bescherming tegen UVA/UVB en BLUE LIGHT, met spot- en tooncorrectie door Niacinamide. Ideaal voor een huid met onzuiverheden.

GLOW SENSE SPF50: Geeft ultralichte bescherming tegen UVA/UVB en blauw licht, met Mica voor een prachtig Glow effect.

TRANSPARENT SENSE SPF50: Biedt superieure bescherming tegen UVA/UVB, voelt fluweelzacht aan en bevat Centella Asiatica Extract, waardoor het geschikt is voor de droge en gevoelige huid, ook voor mannen.

Exclusief voor de Beauty Professional

Wilt u snel beschikken over Skinvisibles-producten in uw salon? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Haparko? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.