Categorieën
https://www.haparko.nl/over-refectocil
Zoeken

In de afgelopen jaren is het aantal beautysalons en kapperszaken in Nederland enorm gestegen. Naast de bekende ketens zijn ook steeds meer mensen voor zichzelf begonnen. Logisch ook, aangezien men steeds meer waarde hecht aan persoonlijke verzorging. Dat geldt voor zowel vrouwen als mannen. Sinds een aantal jaar beschikken de grote merken ook over een lijn van producten voor mannen. Bent u eigenaar van een keten? Of werkt u als zelfstandig ondernemer? Dan werkt u natuurlijk met de producten van Refectocil, geleverd door uw groothandel Haparko.

Over Refectocil

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen ervoor om hun wimpers en wenkbrauwen te verven. Natuurlijk wilt u uw klanten ook voorzien van stralende wimpers en mooie wenkbrauwen. De producten van het merk Refectocil vinden haar weg bij een groot aantal salons in Nederland. Het merk Refectocil is namelijk ongekend populair op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf.

Verschillende producten

Elke klant is weer anders. U wilt de klant laten kiezen voor een kleur die het beste bij haar of hem past. Daarom is het goed om te weten dat u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Heeft uw klant last van een allergie of een gevoelige huid? Ook dan bieden de producten van het merk Refectocil uitkomst. De producten zijn mooi verpakt in tubes van 15ml en gemakkelijk aan te brengen op verschillende typen huid. Ook zijn de verpakkingen voorzien van een gratis aanbrengstaafje.

Heeft u de klant voorzien van stralende wimpers en mooie geverfde wenkbrauwen. Dan wilt u natuurlijk aan uw klanten garanderen dat het resultaat voor langere tijd zichtbaar is. Voor een langere houdbaarheid kunt u de klant bijvoorbeeld de ontwikkelcrème van Refectocil adviseren. Deze crème Oxidant zorgt voor een langere houdbaarheid van de kleur. Omdat deze Oxidant in crème vorm is kunt u deze gemakkelijker verwerken.

Ongelukje in de salon

U bent druk in gesprek met de klant in uw salon tijdens het verven van de wimpers of wenkbrauwen. Een klein moment van onoplettendheid kan ervoor zorgen dat u uitschiet. Ook kunnen producten vlekken maken op uw eigen kleding. Of erger, u maakt vlekken op de kleding van de klant. Geen paniek, met de Refectocil Tint Remover verwijdert u deze verfvlekjes snel en eenvoudig. De remover tast ook de huid niet aan en is dus overal voor te gebruiken. In dit soort situaties dus een echte redder in nood!

Haparko uw groothandel in cosmetica!

Wilt u zo snel mogelijk beschikken over producten van het merk Refectocil in uw salon? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Haparko? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.