Categorieën
https://www.haparko.nl/over/contrage-cosmeceuticals
Zoeken

Contrage Cosmeceuticals

Pioniers en makers op het gebied van cosmeceuticals. Het bedrijf Cerepharma, de producent van ContrÂge, combineert hoog geconcentreerde en streng geteste actieve ingrediënten met uitgebreid onderzoek naar huidproblemen om wetenschappelijk bewezen, zeer efficiënte productlijnen aan te bieden. Sinds de oprichting in 2011 heeft een team van dermatologen, plastisch chirurgen en schoonheidsspecialisten besloten om hun kennis en praktische ervaring op het gebied van hoogwaardige cosmeceuticals in te zetten. De algemene aanpak van ContrÂge is huidverbetering met een focus op werkzaamheid en maximale tolerantie. Onze specialisten leggen zich ook uitgebreid toe op onderzoek en ontwikkeling om te voldoen aan een groeiende behoefte aan hoogwaardige nicheproducten. Cerepharma Laboratories ontwikkelen vakkundig producten om de factoren te bestrijden die intrinsieke en extrinsieke veroudering van de huid kunnen veroorzaken, een probleem dat centraal staat in onze huidige samenleving. Ons assortiment bestaat onder andere uit chemische peelings en actieve maskers.

ContrÂge PRO Chemische Peelings


Een oppervlakkige chemische peeling bestaat uit het aanbrengen van een chemo-exfoliërende vloeistof op de huid met als doel een gecontroleerde afschilfering (exfoliatie) van de epidermis en de bovenste lagen van de dermis te veroorzaken. Chemische peelings verbeteren bepaalde esthetische en/of pathologische aandoeningen van de huid, dynamiseren de celvernieuwing en helpen de synthese van collageen, elastine en glycosaminoglycan te stimuleren. Oppervlakkige peelings zijn zacht, efficiënt, niet-invasief en goed verdragen met zichtbaar resultaten zelfs reeds vanaf de eerste sessie. De chemische peelings worden geklasseerd in functie van hun dieptewerking: oppervlakkig, medium tot diep. ContrÂge PRO biedt een assortiment van oppervlakkige peelings:


ContrÂge & ContrÂge PRO


ContrÂge biedt een professionele verzorgingslijn van uiterst doeltreffende dermo-cosmetische behandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verfijnen. De wetenschappelijk geavanceerde formules met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten beogen huidverbetering aangepast aan de verschillende huid- typen. Ze zorgen voor de behandeling van een brede waaier huidaandoeningen zoals leeftijds- en UV-geïndexeerde huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, ernstige droogheid, acne, littekens en andere. Het assortiment bevat verschillende chemische peelings en actieve maskers voor in de salon maar ook producten die geschikt zijn voor thuisgebruik om de huid voor te bereiden op een behandeling evenals producten voor de nazorg. Met de producten van ContrÂge kunt u voor iedere klant een passende behandeling samenstellen.