Categorieën
https://www.haparko.nl/over/detox-intense
Zoeken

Detox intense

HET RESULTAAT VAN JARENLANG ONDERZOEK 

“Het DETOX INTENSE werkstofcomplex is uniek! Het combineert de momenteel meest effectieve radicaalvangers en helpt de huid vrije radicalen af te weren en actief tegen een vroegtijdige, milieugerelateerde huidveroudering te beschermen - voor een langdurige jeugdig-frisse uitstraling van uw huid!

In mijn functie als dermatoloog van de huidkliniek van de universiteit Essen heb ik veel patiënten met zon- en weersgerelateerde huidbeschadigingen behandeld, waaronder veel sporters, Olympische kampioenen en wereldkampioenen in de meest uiteenlopende disciplines. Eén geval heeft bijzonder veel indruk op mij gemaakt: een vriend kwam met ernstige lichtbeschadigingen naar mijn praktijk. Het ging hierbij reeds om voorstadia van huidkanker op de rechter hand. De linker hand vertoonde alleen enkele vlekken. Het bleek dat mijn vriend als golfer altijd een beschermende handschoen aan zijn linker hand had gedragen.
Dat was voor mij de aanleiding om het effect van zonlicht op de huid diepgaander te onderzoeken. In de jaren 2009 en 2010 heb ik een onderzoek met meer dan 900 patiënten uitgevoerd. Onder de proefpersonen bevonden zich ook enkele golfers. Bij hen kon ik een 8,5-voudig verhoogd risico op lichtgerelateerde huidbeschadigingen vaststellen. Uit mijn onderzoek bleek dus duidelijk hoe belangrijk het is om de huid tegen een overmatige blootstelling aan de zon te beschermen.
Vrije radicalen spelen een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Maar de huid veroudert niet alleen door de genoemde externe invloeden, maar ook van binnen door de natuurlijke afbraak van collageen. Dit huidonderdeel heb ik eveneens intensief bestudeerd.

Al mijn onderzoeksresultaten over de veroudering van de huid heb ik gebruikt voor de ontwikkeling van de cosmeticalijn DETOX INTENSE, zodat elk afzonderlijk product voldoet aan mijn persoonlijke eisen: een optimale bescherming van uw huid tegen een vroegtijdige huidveroudering!”

Prof. dr. Hans Michael Ockenfels
[Geneesheer-directeur van de huid- en allergiekliniek van de kliniek Hanau]