Categorieën
https://www.haparko.nl/over/i-am-klean
Zoeken

I.AM.KLEAN

Jij houdt van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus?  Dan past de minerale make-up van  i.am.klean perfect bij jouw lifestyle!  

Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo van Rigorgeous, het brein achter Cent Pur Cent.  

Caroline Rigo  is van mening  dat elke vrouw het  recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en  healthy  make-up.  Toen ze besefte  dat vrouwen  in haar make-upstoel  hier ook echt  nood  aan  hadden, maar geen  enkel  merk vond dat hier een antwoord op kon bieden, wist ze dat  ze zelf iets moest maken.   Zo ontstond Cent Pur Cent in de medische wereld en  pharmacie.  

Bovendien werd de  vraag naar gezonde en natuurlijke make-up  ook  binnen de beautywereld,  elke dag groter.   Op die manier werd een  nieuwe,  pure en  natuurlijke make-uplijn geboren:  i.am.klean.  

HEALTHY KLEAN LIFE

De moderne vrouw is bewust bezig  met gezondheid in al haar vormen. Niet alleen sporten en voeding, ook skincare en make-up. Al deze producten  worden  nauwlettend  onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam.

KLEAN ALL THE WAY

De naam  i.am.klean  zegt het zelf.  Zuiver, puur, natuurlijk en gezond, mét een vleugje  zelfvertrouwen en  luxe. Inderdaad luxe… dat straalt  i.am.klean  ook uit.  Op die manier wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar. 

OVER DE MINERALE MAKE-UP VAN I.AM.KLEAN

PUUR & GEZOND
 

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up uiterst gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt van i.am.klean. Want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

WE LOVE ANIMALS

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.  

REFILLABLE & EASY

Naast gezond en natuurlijk, is i.am.klean ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes.  Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.