Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/annulering
Zoeken

Annulering

Wanneer u zich aanmeldt voor een training bij Haparko Cosmetics, gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.  

Annulering van een inschrijving dient te geschieden per mail of brief. Tot 4 weken voor aanvang van de training is annulering kosteloos. Na inschrijving heeft u nog een bedenktermijn van zeven werkdagen. In deze periode kunt u de training nog kosteloos annuleren. Voldoet u niet aan de hier boven genoemde punten zal het bedrag van de workshop of training niet worden teruggestort.
Met uitzondering van de BrowTycoon-, Mrs Lashlift-, 3 daagse visagie- en verkooptraining zal het bedrag van de workshop of training, na actieve deelname aan de geboekte training, verrekend worden met uw eerstvolgende bestelling op of na de trainings/workshopdag. Let op, de workshops en of trainingen van BrowTycoon, Mrs Lashlift, de driedaagse visagie en de verkooptraining zijn betaalde trainingen, hierop kennen wij geen refund toe.

Bij onvoldoende deelname behoudt Haparko Cosmetics zich het recht voor een training te annuleren. Bij overmacht, zoals ziekte van de docent, behoudt Haparko Cosmetics zich het recht voor een training tot op de cursusdag te annuleren, dan wel in overleg te verplaatsen. Bij annulering Haparko Cosmetics wordt het gehele cursusbedrag binnen veertien dagen teruggestort, of bestaat er de mogelijkheid tot herplaatsing in een andere training. 

Daar wij en uw medecursisten rekenen op uw komst, willen wij u verzoeken weloverwogen uw datum te kiezen en vrij te houden in uw agenda.
Als schoonheidsspecialiste weet u als geen ander dat het uitermate vervelend is wanneer uw klant op het laatste moment zijn of haar afspraak afzegd of niet komt opdagen.