https://www.haparko.nl/trainingen/annulering/_446____NL
Zoeken

Annulering

Wanneer u zich aanmeldt voor een training bij Haparko Cosmetics, gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.  

Annulering van een inschrijving dient te geschieden per mail of brief. Tot 4 weken voor aanvang van de training is annulering kosteloos. Daarna wordt het cursusgeld in rekening gebracht. Bij het niet of deels niet verschijnen van de deelnemer worden de volledige kosten in rekening gebracht. 

Na inschrijving heeft u nog een bedenktermijn van zeven werkdagen. In deze periode kunt u de training nog kosteloos annuleren. 

Bij onvoldoende deelname behoudt Haparko Cosmetics zich het recht voor een training te annuleren. Bij overmacht, zoals ziekte van de docent, behoudt Haparko Cosmetics zich het recht voor een training tot op de cursusdag te annuleren, dan wel in overleg te verplaatsen. Bij annulering Haparko Cosmetics wordt het gehele cursusbedrag binnen veertien dagen teruggestort, of bestaat er de mogelijkheid tot herplaatsing in een andere training. 

Alle overige trainingen van American Nails en Malu Wilz worden niet aangerekend. Daar wij en uw medecursisten rekenen op uw komst, willen wij u verzoeken weloverwogen uw datum te kiezen en vrij te houden in uw agenda.
Als schoonheidsspecialiste weet u als geen ander dat het uitermate vervelend is wanneer uw klant op het laatste moment zijn of haar afspraak afzegd of niet komt opdagen. Wij zijn dan ook genoodzaakt een bedrag van € 75,00 aan te rekenen wanneer u zonder plausibele reden afmeld of bij een no show.