Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/body-bess
Zoeken

Trainingsschema Body & Bess

Bekijk al onze met zorg samengestelde trainingen


Body & Bess

Body&Bess is niet zomaar het zoveelste cosmeticamerk.
Het is een ware verrijking voor de huid!
De olie uit frambozenpitten is het belangrijkste actieve bestanddeel in de productlijn maar ook daarnaast wordt alleen gewerkt met natuurlijke bestanddelen in hoge concentraties.
Parabenen en agressieve synthetische stoffen worden te allen tijde vermeden en alle formules worden uitgebreid getest en zijn dierproefvrij. Kortom; Er wordt gestreefd naar het optimale resultaat: huidherstel en huidverbetering voor zelfs de meest gevoelige huid.


THEORIE & PRAKTIJK - Hydro Sensitive

Tijdens deze training ontdekt en leert u alles over Body&Bess gelaatsverzorging uit de serie op basis van Frambozenpitolie. Hydraterende, verzorgende en anti aging behandelingen en producten komen deze dag aan bod. Een absolute aanrader voor een ieder die met het gamma aan de slag is of wil gaan. 

  • Dinsdag 17 mei 2022

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


THEORIE & PRAKTIJK - Skin Control

Tijdens deze training ontdekt en leert u alles over Body&Bess gelaatsverzorging uit de serie op basis van Rijstpoeder. Deze lijn richt zich op het herstel van de gemengde en onzuivere huid. Een absolute aanrader voor een ieder die met het gamma aan de slag is of wil gaan. 

Heeft u interesse in deze training? Laat het ons weten via info@haparko.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

THEORIE & PRAKTIJK - Total Wellness incl. Hand & Foot Treatment (lichaam)

Stress is een veel voorkomend probleem. Vandaag de dag is iedere schoonheidsspecialiste niet alleen de persoon die voor de goede conditie van de huid zorgt, maar eveneens de vertrouwens persoon van haar klanten. Klanten vertrouwen zelfs hun diepste geheimen aan ‘hun’ schoonheidsspecialiste toe. Kortom ‘verzorging’ en ‘ontspanning’ zijn even belangrijk geworden in het schoonheidsinstituut. Daarom willen we bij Body&Bess, samen met jullie, de klant laten onderdompelen in een oase van rust tijdens een Total Wellness Treatment en/of een Total Wellness Massage.

Heeft u interesse in deze training? Laat het ons weten via info@haparko.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.


THEORIE & PRAKTIJK - Comfort Skin

Body&Bess staat voor herstel en heropbouw van ook de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Verhogen van de huidimmuniteit, verbeteren van alle huidfuncties en reduceren van gevoeligheden is waar we naar streven bij hyper sensitieve huiden zoals kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten, patiënten die langdurig medicatie nemen of onder narcose geweest zijn. Tijdens deze training gaan we in op producten en een speciale behandeling voor bovenstaande huidbeelden.

Heeft u interesse in deze training? Laat het ons weten via info@haparko.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.