https://www.haparko.nl/trainingen/body-bess/_449____NL
Zoeken

Trainingsschema Body & Bess

Bekijk al onze met zorg samengestelde trainingen


Deze serie introduceren wij vanaf 1 september. Deze serie is natuurlijk en gebaseerd op franbozenpitolie. Zowel voor het lichaam als voor het gezicht. Body & Bess vertegenwoordigen wij alleen voor de Nederlandse markt, Body & Bess doet de Belgsche markt zelf.

28 September kennisevent Body & Bess

28 september is dé dag waarop u alles te weten komt over de kracht van natuurlijke verzorging en de mogelijkheden die Body&Bess te bieden heeft voor uw salon!
 
Body&Bess is niet zomaar het zoveelste cosmeticamerk.
Het is een ware verrijking voor de huid!
De olie uit frambozenpitten is het belangrijkste actieve bestanddeel in de productlijn maar ook daarnaast wordt alleen gewerkt met natuurlijke bestanddelen in hoge concentraties.
Parabenen en agressieve synthetische stoffen worden te allen tijde vermeden en alle formules worden uitgebreid getest en zijn dierproefvrij.
Kortom; Er wordt gestreefd naar het optimale resultaat: huidherstel en huidverbetering voor zelfs de meest gevoelige huid.
 
Op 28 september is Dolores Abeel van Body&Bess bij ons te gast.
Ze zal ons onderdompelen in een frambozenzacht verhaal.
U krijgt alle info over het belang van natuurcosmetica, een volledige voorstelling van het bedrijf en het productgamma van Body&Bess, inkijk in het productieproces van frambozenpitolie en antwoord op de vraag waarom u zou moeten kiezen voor Body&Bess in uw salon!
Bovendien kan u de mogelijkheden zelf ontdekken tijdens de demonstraties van zowel de gezichts- als lichaamsbehandelingen en krijgt u alle tijd om vragen te stellen.
 
Programma:
09.30uur: Aanvang
10.00uur: Het verhaal achter natuurcosmetica en Body&Bess (door                Dolores Abeel)
12.00uur: Lunch
 
12.30uur: Demonstraties salonbehandelingen:
1. Ultra Repair & Power Lift Treatment
2. Basic Skin Care Treatment
3. Total Foot - & Total Hand Treatment
4. Total Wellness Treatment
 
15.30uur: Einde event.
Mis dit event niet en schrijf nu in!
De plaatsen zijn beperkt., deelname is gratis.
 
Heel graag tot 28 september,

Trainingsdatums Theorie

Tijdens deze opleiding komt u alles te weten over de werking en de actieve bestanddelen van alle Body&Bess producten.
opleidingsdatum 2018:

  • 15 november

Traningsdatums Praktijk

Tijdens deze opleiding ontdekt en leert u de volledig uitgewerkte Body&Bess gelaatsverzorging. Bovendien geeft deze opleiding u meer inzicht in het bedrijf, de productie en de producten. Een absolute aanrader voor eenieder die met het gamma aan de slag is of wil gaan. 
opleidingsdatum 2018:

  • 26 november

Trainingsdatums Praktijk Total Wellness (lichaam)

 

Stress is een veel voorkomend probleem. Vandaag de dag is iedere schoonheidsspecialiste niet alleen de persoon die voor de goede conditie van de huid zorgt maar eveneens de vertrouwens persoon van haar klanten. Klanten vertrouwen zelfs hun diepste geheimen aan ‘hun’ schoonheidsspecialiste toe. Kortom ‘verzorging’ en ‘ontspanning’ zijn even belangrijk geworden in het schoonheidsinstituut.
Daarom willen we bij Body&Bess, samen met jullie, de klant laten onderdompelen in een oase van rust tijdens een Total Wellness Treatment en/of een Total Wellness Massage.

  • 10 december