Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/browtycoon-mrs-lashlift
Zoeken

BrowTycoon Henna Brows / Mrs Lashlift.

BrowTycoon
(voorheen BrowTastic)

Deze Workshop is alleen geschikt voor diegene die al ervaring hebben met het "stylen" van wenkbrauwen
Tijdens de Workshop komt het Stylen van de wenkbrauwen niet aan bod! Wat is nou precies BrowTycoon henna? Henna word gemaakt van de struik Lawsonia inermis en is dus plantaardig.  Het is een zuiver natuurproduct waarmee je haren en huid kunt kleuren Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! De kleuren komen tot stand (henna is roodtint) doordat henna poeder word vermengt met andere gedroogde planten. Zo onstaan er meerdere kleurvarianten. Hierdoor is het niet mogelijk het haar te bleken zoals bij chemische kleuring. De henna moet ca. 15 minuten intrekken. Dit komt doordat het in de toplaag van de huid moet trekken.. hoe langer je het laat intrekken hoe beter het in de eerste laag trekt en dus langer plezier van de verf. Afhankelijk van het huidtype, juiste mix verhoudingen, voorbehandeling en heel belangrijk de nazorg blijft de henna tint tot 2 weken op de huid! Op de haartjes net zo lang totdat het haartje uitvalt!

Nu zijn er heel veel vragen omtrent allergieën.. In het buitenland word vaak "gerommeld" met de henna. Om deze donker te maken voegen ze vaak een goedkope synthetische stof toe om zwarte henna te maken en dit kan zorgen voor een ernstige allergie!  Dit zit NIET in BrowTycoon verwerkt!

Inhoud van de Workshop:

Tijdens de workshop leren wij hoe u BrowTycoon Henna verf moet aanbrengen op de wenkbrauwen.

  • Kosten van deze workshop zijn € 199,95 inclusief BrowTastic Starterspakket ter waarde van € 199,95 .
  • De workshop duurt ongeveer drie uur.
  • Tijdens de workshop werkt u met het starterspakket op het door u meegenomen model.

  • Let op! , het starterspakket BrowTycoon zullen wij kort na het reserveren van deze training toezenden.

Trainingsdata BrowTycoon: 

Op aanvraag, bij voldoende inschrijvingen plannen we een dagdeel in.

Aanvang van deze trainingen is om 13:30uur

De kosten van het starterspakket zijn € 199,95 exclusief b.t.w. . Onthoud het nummer van de training en ga naar het kopje reserveren. Hier kunt u uw favoriete training definitief maken. Pas als uw betaling is voltooid met iDeal is uw reservering echt geboekt. Het starterspakket wordt kort na uw reservering verzonden, deze moet u meenemen op de training. Deze training kent geen refund.


Mrs. Lashlift

De Mrs. Lashift is een geweldige treatment en een echte toevoeging aan je salon!

Deze wimperlift met aanvullend een behandling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collagen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland!
Klanten zullen keer op keer zeer tevreden zijn met het resultaat welke maar liefst 6 weken zichtbaar is! 
Een Lash Volume Lift behandeling kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Alleen met de juiste technieken en toepassingen kunnen optimale resultaten behaald worden.Tijdens de training doorlopen we de benodigde theorie, krijg je uitleg over de producten en oefenen we de lash lift en het verven van de wimpers op een door jouw meegebracht model om deze optimale resultaten te behalen. Aan het eind van de training ontvang je het Mrs. LashLift certificaat.

Trainingsdata Mrs Lashlift:

Op aanvraag, bij voldoende inschrijvingen plannen we een dagdeel in.

Aanvang van deze training is 13:30uur.
Tijdens deze workshop werkt u op een zelf meegenomen model.

De kosten van het starterspakket zijn € 199,95 exclusief b.t.w. . Onthoud het nummer van de training en ga naar het kopje reserveren. Hier kunt u uw favoriete training definitief maken. Pas als uw betaling is voltooid met iDeal is uw reservering echt geboekt. Het starterspakket wordt kort na uw reservering verzonden, deze moet u meenemen op de training. Deze training kent geen refund.