Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/cent-pur-cent
Zoeken
Look & Feel dag Cent Pur Cent

Tijdens deze training worden alle Cent Pur Cent minerale make-up producten besproken. Inhoudsstoffen, verkoopargumenten en tips & tricks ontbreken niet. Nadat we de producten hebben doorgenomen zullen we na de lunch ook in de praktijk aan de slag gaan met de producten om vol zelfvertrouwen aan de slag te kunnen in uw salon!

Trainingsdata:

  • Vrijdag 16 september 2022

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


Cent Pur Cent - Because eyes never lie

Deze dag draait volledig om oogmake-up. Alles over verschillende vormen ogen, kleuren en technieken. Wil jij je kennis opfrissen of leer je graag iets bij? Dan is deze training iets voor jou.

Trainingsdata:

  • Maandag 31 oktober 2022

2 daagse Visagie Training 

Deze 2 daagse visagie training is een mooie basis om je make up skills in de praktijk toe te passen. De diverse thema’s zoals dag- en avond make up, bruidsmake-up , smokey eyes en foto make-up komen ruim aan bod. Tijdens deze training mag er met onze verschillende merken make-up gewerkt worden.

Kosten:

  • € 100,00 excl.btw

Trainingsdata:

  • Dinsdag 27 september en woensdag 28 september (deelname is voor twee dagen).

NIEUW: All about sales

Vind je het lastig om te verkopen? Of ben je bang pusherig over te komen? Dan is all about sales de training voor jou. All about sales is gericht op communicatie, doelgerichtheid en succes. Samen gaan we kijken wat je struikelpunt is en gaan we je verkoop weer naar een hoger niveau tillen.

Trainingsdata:

  • Vrijdag 28 oktober 2022 DEZE TRAINING IS VOL
  • Maandag 7 november 2022

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.