Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/contrage
Zoeken

Trainingsschema ContrÂge

ContrÂge Cosmeceuticals

ContrÂge biedt een professionele verzorgingslijn van uiterst doeltreffende dermo-cosmetische behandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verfijnen. De wetenschappelijk geavanceerde formules met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten beogen huidverbetering aangepast aan de verschillende huid- typen. Ze zorgen voor de behandeling van een brede waaier huidaandoeningen zoals leeftijds- en UV-geïndexeerde huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, ernstige droogheid, acne, littekens en andere. Het gamma bevat Chemische Peelings, Microneedling, Collageen draadlift & ContrÂge Algemeen

Om met de chemische peelings van ContrÂge te mogen werken in de salon is het verplicht om eerst deel te nemen aan onze masterclass van 1 dag. Dit om de juiste kennis op te doen om zo optimaal resultaat te kunnen behalen voor elke klant die bij u in de salon komt. We hebben op verschillende data een vrijblijvende informatie ochtend met een demo gepland om zo eerst kennis te maken met de peelings en de resultaten. Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u zich bij aanschaf van het startpakket ook inschrijven voor de masterclass van een dag waarna u met de producten van Contrâge aan de slag kunt. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de trainingsdag zonder een informatie ochtend te hebben bijgewoond indien u direct besluit het startpakket af te nemen. De overige producten van ContrÂge zijn vrij te bestellen, ook zonder training.

Voor Collageen draadlift en Microneelding is er geen verplichte afname.


Vrijblijvende informatieochtend met demo behandeling

Tijdens de informatie ochtend laten we u kennis maken met het merk ContrÂge, vertellen we u kort over de verschillende soorten peelings en welke resultaten u daarmee kunt behalen en tot slot voeren we een behandeling uit zodat u meteen het resultaat kunt ervaren na 1 behandeling.

Trainingsdata:

 • Woensdag 22 november 2023

U kunt zich opgeven voor een informatie ochtend door een email te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


ContrÂge algemeen & ContrÂge Wellness behandeling

Ben je benieuwd wat ContrÂge jou te bieden heeft? Wat cosmeceuticals precies zijn? Welke aanvulling ContrÂge jouw salon kan bieden? Dan is deze training geschikt voor jou. We gaan deze dag in op het volledige assortiment van ContrÂge en de huidverbeterende behandelingen. Deze training wordt gecombineerd met de training Wellness behandeling van ContrÂge.

Trainingsdata:

 • Vrijdag 10 november 2023

U kunt zich opgeven voor deze training door een email te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


Masterclass: theorie en praktijk Peelings

Bent u enthousiast geworden na de informatie ochtend of weet u al zeker dat u met ContrÂge Peelings wilt gaan werken? Dan leren we u tijdens de Masterclass alles om van start te kunnen gaan met ContrÂge in uw eigen salon. Nadat we in de ochtend dieper in gaan op de theorie zullen we na de lunch starten met de praktijkles. Bij het volgen van deze training is afname van één van de startpakketten verplicht.

Trainingsdata:

 • Vrijdag 29 september 2023
 • Donderdag 16 november 2023
 • Vrijdag 17 november 2023

U kunt zich opgeven voor deze training door een email te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


ContrÂge Refresh

Heb je de de Masterclass van ContrÂge gevolgd en voer je de behandelingen uit in de salon? Dan is deze Refresh training er voor jou om je kennis weer even op te frissen, praktijkervaringen met elkaar te delen, nieuwe producten te leren kennen en nóg meer te leren over de chemische peelings.

Trainingsdata:

 • Donderdag 21 september 2023
 • Woensdag 6 december 2023

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


CerActif Topical Collagen Filler (collageen draadlift)

Collageen draden: dit zijn fijne zijde draden met collageen en oligopeptides. Ze worden lokaal in de rimpel geplaatst en opgelost met een vloeistof, dit zorgt voor een opvullend effect.

Trainingsdata:

 • Donderdag 28 september - DEZE TRAINING IS VOL
 • Vrijdag 13 oktober 2023 - DEZE TRAINING IS VOL
 • Dinsdag 7 november 2023 - DEZE TRAINING IS VOL

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


CerActif Microneedling

Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij er kleine gestructureerde ‘perforaties’ in de huid worden gemaakt, met als doel om de collageenproductie te stimuleren. Microneedling is een huidverbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet. Denk aan de beschadigde of verslapte huid door bijvoorbeeld (acne)littekens of rimpels of fijne lijntjes, maar ook bij hyperpigmentatie en rosacea. Door deze huidverbeterende behandeling wordt de huidstructuur sterker, weerbaarder, soepeler en steviger.

Trainingsdata:

 • Donderdag 26 oktober 2023 - DEZE TRAINING IS VOL
 • Vrijdag 24 november 2023

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.