Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/contrage
Zoeken

Trainingsschema ContrÂge

ContrÂge Cosmeceuticals

ContrÂge biedt een professionele verzorgingslijn van uiterst doeltreffende dermo-cosmetische behandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verfijnen. De wetenschappelijk geavanceerde formules met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten beogen huidverbetering aangepast aan de verschillende huidtypen. Ze zorgen voor de behandeling van een brede waaier huidaandoeningen zoals leeftijds- en UV-geïndexeerde huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, ernstige droogheid, acne, littekens en andere. Het gamma bevat Chemische Peelings, Microneedling, Collageen draadlift & ContrÂge Algemeen
 


ContrÂge algemeen & ContrÂge Wellness behandeling

Ben je benieuwd wat ContrÂge jou te bieden heeft? Wat cosmeceuticals precies zijn? Welke aanvulling ContrÂge jouw salon kan bieden? Dan is deze training geschikt voor jou. We gaan deze dag in op het volledige assortiment van ContrÂge en de huidverbeterende behandelingen. Deze training wordt gecombineerd met de training Wellness behandeling van ContrÂge.

 • Maandag 5 februari 2024
 • Donderdag 23 mei 2024

U kunt zich opgeven voor deze training door een email te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


Masterclass: theorie en praktijk Peelings

Bent u enthousiast geworden na de informatie ochtend of weet u al zeker dat u met ContrÂge Peelings wilt gaan werken? Dan leren we u tijdens de Masterclass alles om van start te kunnen gaan met ContrÂge in uw eigen salon. Nadat we in de ochtend dieper in gaan op de theorie zullen we na de lunch starten met de praktijkles. 

 • Dinsdag 23 januari 2024
 • Donderdag 21 maart 2024

U kunt zich opgeven voor deze training door een email te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


ContrÂge Refresh

Heb je de de Masterclass Peelings van ContrÂge gevolgd en voer je de behandelingen uit in de salon? Dan is deze Refresh training er voor jou om je kennis weer even op te frissen, praktijkervaringen met elkaar te delen, nieuwe producten te leren kennen en nóg meer te leren over de chemische peelings.

 • Maandag 3 juni 2024

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


CerActif Topical Collagen Filler (collageen draadlift)

Collageen draden: dit zijn fijne zijde draden met collageen en oligopeptides. Ze worden lokaal in de rimpel geplaatst en opgelost met een vloeistof, dit zorgt voor een opvullend effect.

 • Maandag 15 januari 2024
 • Dinsdag 5 maart 2024
 • Donderdag 6 juni 2024

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


CerActif Microneedling

Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij er kleine gestructureerde ‘perforaties’ in de huid worden gemaakt, met als doel om de collageenproductie te stimuleren. Microneedling is een huidverbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet. Denk aan de beschadigde of verslapte huid door bijvoorbeeld (acne)littekens of rimpels of fijne lijntjes, maar ook bij hyperpigmentatie en rosacea. Door deze huidverbeterende behandeling wordt de huidstructuur sterker, weerbaarder, soepeler en steviger.

 • Donderdag 11 januari 2024
 • Dinsdag 16 april 2024
 • Donderdag 30 mei 2024

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.