Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/contrage
Zoeken

Trainingsschema ContrÂge

ContrÂge Cosmeceuticals

ContrÂge biedt een professionele verzorgingslijn van uiterst doeltreffende dermo-cosmetische behandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verfijnen. De wetenschappelijk geavanceerde formules met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten beogen huidverbetering aangepast aan de verschillende huid- typen. Ze zorgen voor de behandeling van een brede waaier huidaandoeningen zoals leeftijds- en UV-geïndexeerde huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, ernstige droogheid, acne, littekens en andere. Het gamma bevat Chemische Peelings evenals actieve maskers voor de Salon. 

Na een uitgebreide intake en scholing kunt ook u in uw salon met deze prachtige producten gaan werken.
Zeer binnenkort komen wij met verdere aanvullende informatie omtrent ContrÂge.

Om met de producten van ContrÂge te mogen werken in de salon is het verplicht om eerst deel te nemen aan onze training. Dit om de juiste kennis op te doen om zo optimaal resultaat te kunnen behalen voor elke klant die bij u in de salon komt. We hebben op verschillende data een vrijblijvende informatie ochtend met een demo gepland om zo eerst kennis te maken met het merk en de resultaten. Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u zich bij aanschaf van het startpakket ook inschrijven voor de masterclass van een dag waarna u met de producten van Contrâge aan de slag kunt. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de trainingsdag zonder een informatie ochtend te hebben bijgewoond indien u direct besluit het startpakket af te nemen.


Vrijblijvende informatieochtend met demo behandeling

Tijdens de informatie ochtend laten we u kennis maken met het merk ContrÂge, vertellen we u kort over de verschillende soorten peelings en welke resultaten u daarmee kunt behalen en tot slot voeren we een behandeling uit zodat u meteen het resultaat kunt ervaren na 1 behandeling.

Data:

 • Vrijdag 13 januari 2023
 • Maandag 3 april 2023
 • Woensdag 10 mei 2023
 • Maandag 12 juni 2023

U kunt zich opgeven voor een informatie ochtend en/of de Masterclass door een email te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


Masterclass: theorie en praktijk

Bent u enthousiast geworden na de informatie ochtend of weet u al zeker dat u met ContrÂge wilt gaan werken? Dan leren we u tijdens de Masterclass alles om van start te kunnen gaan met ContrÂge in uw eigen salon. Nadat we in de ochtend dieper in gaan op de theorie zullen we na de lunch starten met de praktijkles. Bij het volgen van deze training is afname van één van de startpakketten verplicht.

Trainingsdata:

 • Woensdag 11 januari 2023
 • Dinsdag 18 april 2023
 • Vrijdag 26 mei 2023
 • Vrijdag 16 juni 2023

U kunt zich opgeven voor een informatie ochtend en/of de Masterclass door een email te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


ContrÂge Refresh

Heb je de de Masterclass van ContrÂge gevolgd en voer je de behandelingen uit in de salon? Dan is deze Refresh training er voor jou om je kennis weer even op te frissen, praktijkervaringen met elkaar te delen, nieuwe producten te leren kennen en nóg meer te leren over de chemische peelings.

Trainingsdata:

 • Donderdag 9 februari 2023
 • Maandag 17 april 2023
 • Donderdag 22 juni 2023

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


ContrÂge Wellness

Een huidverbeterende behandeling mét wellness ervaring zonder chemise peeling, dat gaan we je leren tijdens de ContrÂge Wellness Treatment. Je kunt deze training ook volgen zonder de masterclass van ContrÂge te hebben gevolgd.

Trainingsdata:

 • Donderdag 9 maart 2023
 • Vrijdag 14 april 2023

U kunt zich opgeven voor deze training door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.