Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/malu-wilz-visagie
Zoeken

Training Malu Wilz Visagie

Bekijk al onze met zorg samengestelde trainingen.

Met de aankoop van een prachtige make-up display voor uw salon gaat de verkoop nog niet vanzelf.  Algemene productkennis over onze producten in combinatie met een visagietraining of een cursus op specifieke trends, maken dat de make up van Malu Wilz een onmisbaar item gaat worden in uw salon. Kijk in onderstaand schema welke training u bij ons wilt volgen.


Introductiedag Malu Wilz decoratief

Tijdens deze training worden alle Malu WIlz producten besproken. Inhoudstoffen, verkoopargumenten en tips & tricks ontbreken niet. Dé training om kennis te maken met ons mooie merk of om als bestaande klant uw geheugen weer even op te frissen.

  • Dinsdag 11 oktober 2022
  • Woensdag 16 november 2022

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


2 daagse Visagie Training 

Deze 2 daagse visagie training is een mooie basis om je make up skills in de praktijk toe te passen. De diverse thema’s zoals dag- en avond make up, bruidsmake-up , smokey eyes en foto make-up komen ruim aan bod. Tijdens deze training mag er met onze verschillende merken make-up gewerkt worden.

Kosten:

  • € 100,00 excl.btw

Trainingsdata:

  • Dinsdag 27 september en woensdag 28 september (deelname is voor twee dagen).

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.


NIEUW: All about sales

Vind je het lastig om te verkopen? Of ben je bang pusherig over te komen? Dan is all about sales de training voor jou. All about sales is gericht op communicatie, doelgerichtheid en succes. Samen gaan we kijken wat je struikelpunt is en gaan we je verkoop weer naar een hoger niveau tillen.

Trainingsdata:

  • Vrijdag 28 oktober 2022 DEZE TRAINING IS VOL
  • Maandag 7 november 2022

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl. Graag in de e-mail vermelden om welke training en datum het gaat.