Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/malu-wilz-visagie
Zoeken

Training Malu Wilz Visagie

Bekijk al onze met zorg samengestelde trainingen.

Met de aankoop van een prachtige make-up display voor uw salon gaat de verkoop nog niet vanzelf.  Algemene productkennis over onze producten in combinatie met een visagietraining of een cursus op specifieke trends, maken dat de make up van Malu Wilz een onmisbaar item gaat worden in uw salon. Kijk in onderstaand schema welke training u bij ons wilt volgen.


Introductiedag Malu Wilz decoratief

Tijdens deze training worden alle Malu WIlz producten besproken. Inhoudstoffen, verkoopargumenten en tips & tricks ontbreken niet.

  • 9 februari

U kunt zich voor een datum naar keuze aanmelden door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl.


Lancering modekleuren 'Pure Beauty'

Tijdens deze lancering laten we u online kennismaken met de producten uit de nieuwe collectie modekleuren in combinatie met de nieuwe foot care lijn. De online lancering duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Lanceringsdata:

  • 27 januari om 13.30 uur

U kunt zich aanmelden voor de online lancering door een e-mail te sturen naar info@haparko.nl.


3 daagse Visagie Training 

Deze 3 daagse visagie training is een mooie basis om je make up skills in de praktijk toe te passen. De diverse thema’s zoals dag /avond make up , bruidsmake up , smokey eyes en foto make up komen ruim aan bod. De workshop zal worden afgesloten met een fotoshoot.

Kosten:

  • € 150,00 excl.btw

Trainingsdata:

  • Deze training plannen wij in bij voldoende deelname. 

De kosten van deze training zijn € 150,00 exclusief b.t.w. . De driedaagse visagie-training is een betaalde training, er zal dan ook geen verrekening plaats vinden.