Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/plaza-xl
Zoeken

Weet jij het antwoord op de volgende vragen:

Hoe werkt de zoekmachine?
Word je site goed gevonden in Google?
Hoe maak je van een bezoeker een klant?

SEO Training

Tijdens deze interactieve training leer je de basisprincipes van Google en daarnaast geven we je concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt. En wees gerust: wij snappen dat schoonheidsspecialisten zich liever bezighouden met behandelen, dan met computerzaken. 😉

Schrijf je in zodat je website ook daadwerkelijk nieuwe klanten oplevert!

Donderdag 6 oktober
De training duurt een dagdeel, je kunt je inschrijven via info@haparko.nl voor de ochtend (10.00 uur tot 12.30) of de middag (13.30 uur tot 16.00 uur). Heb je wel interesse in de training maar is onze showroom te ver weg? Op donderdag 29 september wordt de training op locatie bij Plaza XL in Leeuwarden gegeven. Inschrijven kan ook via info@haparko.nl.

Deze training wordt verzorgd door PlazaXL, al ruim 20 jaar de online partner voor de beauty en wellnessbranche.
 


Ben jij een echte social media queen die elke week 3 geweldige posts plaatst op Instagram, zonder daar veel moeite voor te doen met ontzettend veel leuke reacties? Nee? Dan is deze training geschikt voor jou.

Marketing Training

Schrijf je in voor deze social media training en leer de basisprincipes van Facebook en Instagram zoals wanneer, hoe vaak en welke content je het beste kunt posten.

Donderdag 13 oktober
De training duurt een dagdeel, je kunt je inschrijven via info@haparko.nl voor de ochtend (10.00 uur tot 12.30) of de middag (13.30 uur tot 16.00 uur).

Heb je wel interesse in de training maar is onze showroom te ver weg? Op woensdag 28 september wordt de training op locatie bij Plaza XL in Leeuwarden gegeven. Inschrijven kan ook via info@haparko.nl.

Deze training wordt verzorgd door PlazaXL, al ruim 20 jaar de online partner voor de beauty en wellnessbranche.