Categorieën
https://www.haparko.nl/trainingen/verkooptraining
Zoeken

Verkooptraining

Bekijk al onze met zorg samengestelde trainingen

 


2 Daagse – Intensieve Communicatietraining

‘Ik heb nog een potje thuis staan’... , ‘Ik ben allergisch’...  

Waar komen deze uitingen van je klanten toch vandaan? Je hebt haar toch een goede behandeling gegeven… Jij adviseert haar toch iets wat goed is voor haar huid…. Je hebt haar toch uitgelegd welke werkzame stoffen erin zitten….dus…. Waarom wil ze het nou niet van je kopen?

Wil je antwoord op deze vragen? En wil je leren hoe je deze uitingen van je klant kan voorkomen en wel verzorging voor thuis verkopen? Meldt je dan aan voor de You in Life verkooptraining bij Haparko; voor elke schoonheidsspecialiste die zichzelf verder wil ontwikkelen en haar omzet wil laten stijgen.

You in Life is gespecialiseerd in verkooptraining voor schoonheidsspecialistes waardoor schoonheidsspecialistes meer voldoening en meer omzet genereren. You in Life is in 2007 opgericht door Judith Spendel. Judith heeft ruime ervaring in persoonlijke ont-wikkeling, trainen en coachen van schoonheidsspecialistes op het gebied van verkoop en persoonlijke communicatie met klanten en medewerksters. Bij Haparko worden de verkooptrainingen gegeven door Judith, met een gemiddelde tevredenheidscore van 86%. 

Wat zeggen depositaires van Haparko over de YIL verkooptraining:

  • ‘Heel erg leerzaam, ik raad het iedereen aan’
  • ‘Ik ben veel bewuster met mijn klant en behandeling bezig. Een echte aanrader’
  • ‘Nuttige training, had ik 10 jaar eerder moeten doen.

Kosten

  • 2 daagse training € 305,00

Zodra er voldoende deelnemers zijn traningsdata in overleg.

Kijk ook op http://www.youinlife.nl