Categorieën
https://www.haparko.nl/groothandel-make-up
Zoeken

Groothandel voor alle make-up

Heeft u een eigen schoonheidssalon en bent u op zoek naar een groothandel make-up of een groothandel  minerale make-up? Kies dan voor Haparko Cosmetics. Wij zijn dé leverancier in schoonheidsproducten en bij ons vindt u een ruime keuze make-up en minerale make-up. Naast kwalitatief goede producten staan wij ook garant voor een snelle levering van uw producten! Hieronder treft u nog een overzicht aan welke producten voor de schoonheidssalon wij kunnen leveren.

Professionele make-up

Als groothandel bieden wij make-up producten aan voor:

  • Gezicht
  • Ogen
  • Wimpers
  • Wenkbrauwen
  • Lippen
  • Make-up benodigheden

Malu Wilz – kwalitatief hoog make-up merk

Maak kennis met ons assortiment make-up van het salonmerk Malu Wilz. Van dit exclusieve salonmerk bieden wij o.a. foundations, oogschaduw en mascara. Van dit professionele merk bieden wij ook een milieuvriendelijke collectie, een unieke lijn voor schoonheidsinstituten en professionele producten voor cliënten met bijzonderheden, waaronder huidproblemen. Alle producten worden gewaarborgd met de hoogste kwaliteitseisen!


De beste producten voor het gezicht

De basis is het allerbelangrijkste bij make-up en daarom starten we bij het gezicht. Ontdek het uitgebreide assortiment van Malu Wilz Beauté  met foundations, concealers, poeders, camouflage en blush. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid met producten die passen bij de actuele modetrends! 

Van deze producten gaan uw ogen stralen

Met onze producten is een vermoeide blik, overhangende oogleden of korte wimpers zó verdwenen. Laat uw ogen spreken met de make-up van Malu Wilz of de minerale make-up van Cent Pur Cent. Het assortiment is enorm uitgebreid met veelzijdige kleur- en productmogelijkheden: van één specifieke oogschaduw, speciale poeders tot een heel palet. Als groothandel make-up bieden wij ook eyeliners, oogpotlood, speciale wimperverf en de beste mascara’s.

Kies voor perfecte wenkbrauwen!

Voor langere tijd mooie wenkbrauwen waar u niks aan hoeft te doen. Wie wil dat niet? Met de producten van BrowTycoon of Refectocil geniet u bij juist gebruik tot wel 2 weken van perfecte wenkbrauwen. Naast hennaproducten hebben wij uiteraard ook tweezers, scissors, pincetten en alle andere materialen voor uw wenkbrauwen!

Zijdezachte lippen

Onze indrukwekkende collectie aan kleuren en moderne producten is écht om te zoenen! Ontdek de collectie lippenstiften van Malu Wilz met o.a. een matte lippenstift en verleidelijke lipgloss. Voor elk type vrouw is het perfecte product te vinden!

Make-up benodigheden

Naast kwalitatief goede make-up zijn de benodigheden waarmee de make-up wordt aangebracht en schoongemaakt minstens zo belangrijk. Van make-up removers tot een professionele kwastenset, als groothandel make-up bent u ook voor dit soort producten aan het goede adres.

Vraag vrijblijvend informatie op

Met ons uitgebreide assortiment zijn wij ook voor u dé leverancier voor make-up in uw schoonheidssalon. Voor het juiste gebruik van de kwalitatief goede producten bieden wij aan onze depositairs diverse trainingen over onze merken. Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan ons online contactformulier in!

Aanmelden als depositair

Meer weten? Meld u aan als depositair. Depositair worden houdt in dat u als ondernemer flexibel bent in de afname van producten en geen verplichte fees betaalt. U bepaalt wat en wanneer er besteld wordt, terwijl wij leveren, u indien gewenst van advies voorzien en - als u dat wilt - ook trainingen voor u kunnen verzorgen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, waar we u alles kunnen vertellen over onze producten en dienstverlening. Bel direct onze klantenservice!

Aanmelden als depositair