Categorieën
https://www.haparko.nl/over-malu-wilz
Zoeken

Een goede verzorging van de huid is heel belangrijk. Het is een misvatting dat men de huid extra moet verzorgen na het gebruik van make-up. Ook fijnstof in de buitenlucht kan de huid aantasten. Om deze reden kiest men voor een verzorging van de huid in de ochtend en avond. Wilt u de klant in uw salon niet alleen voorzien van een stralende, maar ook een mooie en gezonde huid? Maak dan kennis met de make-up en verzorgingsproducten van het merk Malu Wilz. Natuurlijk geleverd door Haparko, uw groothandel in cosmetica producten.

Over het merk Malu Wilz

Het Duitse merk Malu Wilz is in 1987 ontstaan uit een samenwerking van twee creatieve geesten, waaronder een bekende Duitse visagist. Het merk staat bekend om haar professionele producten van hoge kwaliteit. Ook het kleurrijke assortiment en het altijd op de hoogte zijn van updates in de cosmetica branche weten al haar klanten te waarderen. Tot slot -niet heel onbelangrijk- voert het merk geen dierproeven uit. Het testen van cosmeticaproducten op dieren zijn in Duitsland namelijk sinds 1998 verboden. Een verbod welke door het merk Malu Wilz destijds nadrukkelijk is, verwelkomt!

Voor ieder wat Wilz!

Het bekende merk uit Duitsland beschikt over een breed scala aan make-up en verzorgingsproducten voor elk type huid. Geeft uw klant de voorkeur aan het gebruik van Vegan producten? Ook aan deze klantvraag geeft het merk gehoor! Meer weten over de Vegan producten van Malu Wilz? Of wilt u weten welke producten van Malu Wilz behoren tot de lijn van Vegan producten? Breng dan een bezoek aan deze pagina op de website van Haparko. Bovendien is het ook mogelijk om producten uit diverse series te combineren om te helpen bij speciale huidwensen. Hierdoor heeft u in de salon een groot aantal mogelijkheden om elke klantwens te voldoen. Op deze manier maakt u de klant niet alleen mooier, maar ook gelukkiger!

Meer weten?

De producten van Malu Wilz worden door een groot aantal salons in Nederland gebruikt. De producten worden zowel gebruikt door de bekende ketens als zelfstandige salons. Ook bekende visagisten in zowel binnen als buitenland maken graag gebruikt van de producten van het bekende Duitse merk Malu Wilz. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wenst u een geheel vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen met u maken wij de klant niet alleen mooier, maar ook gelukkiger!