Categorieën
https://www.haparko.nl/professionele-make-up
Zoeken

Professionele make-up

Als u een schoonheidssalon heeft in de beauty branche, is het belangrijk om goede producten in huis te hebben. Maar op het internet wemelt het van allerlei verschillende bedrijven en aanbieders. Vindt u het ook lastig om het kaf van het koren te scheiden? Laat u dan verrassen door het uitgebreide aanbod van professionele make-up producten van Haparko Cosmetics. Bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres voor kwalitatief goede producten. Vele andere salons gingen u al voor. U kunt bij ons kiezen uit de Make-Up lijn van Malu-Wilz of de Minerale Make-Up lijn van Cen Pur Cent.

Het assortiment

Of u nou op zoek bent naar professionele make-up of naar verzorgingsproducten, wij hebben het in huis. Wij werken met goede merken, zoals Malu Wilz en de minerale make up van  Cent Pur Cent, die u snel op weg kunnen helpen om uw salon naar een hoger level te tillen. Onze make-up producten zijn van salonmerken en zijn daarmee van unieke hoogstaande kwaliteit. Wij hebben professionele make-up in diverse categorieën. U vindt bij ons producten voor de huid, ogen, lippen en nagels. Zo heeft u alle producten die u nodig bent, allemaal van even goede kwaliteit. Als u een startende salon bent of als uw assortiment toe is aan vernieuwing, kunt u ook kiezen voor een display. Zo heeft u meteen alles wat u nodig bent.

Leer bij

Mocht u zich nog wat onzeker voelen in het werken met onze professionele make-up, dan bieden wij ook de mogelijkheid om u hierin bij te scholen. Zo leert u de producten nog beter kennen, waardoor u hiermee meer voor de klant kunt betekenen. Doordat we u een goede basis leren, kunt u al snel met de make-up aan de slag. Zo groeit u dus door in het gebruik van onze professionele make-up, wat ook uw salon weer ten goede zal komen. Ons trainingsaanbod voor de Make-Up / visagie is bijzonder uitgebreid, neem gerust even een kijkje in ons cursusaanbod visagie.

Bestellen is makkelijk

Het bestellen van de producten is erg gemakkelijk. U kunt zich via dit formulier aanmelden als depositair. Zo leren wij u kennen als klant en kunnen we aan de slag gaan met uw vragen.

Wilt u ook ons uitgebreide aanbod van professionele make-up leren kennen? Volg het voorbeeld van vele salons door heel Nederland. Door u aan te melden als depositair, kunt u al snel aan de slag. Wij helpen u graag op weg met onze trainingen. Zo staan onze producten binnenkort al in uw salon, klaar om mee aan de slag te gaan. Meer weten? U kunt zich hier aanmelden.