Categorieën
https://www.haparko.nl/waarom-gezichtsverzorging-belangrijk-is
Zoeken

Waarom gezichtsverzorging belangrijk is!

Bijna elke vrouw draagt het dagelijks. Waar we het dan over hebben? Dan hebben we het natuurlijk over make-up. Na een korte nacht weer stralend op het werk verschijnen of gewoon omdat je het heerlijk vind om jezelf op te maken? Dan zijn er heel veel soorten make-up te vinden welke passend bij jou als persoon. Maar in hoeverre denk je na over producten voor gezichtsverzorging? En waarom is een goede gezichtsverzorging zo belangrijk? Dat en meer lees je in dit artikel van Haparko!

Waarom gezichtsverzorging belangrijk is!

Het is belangrijk om de huid elke dag goed te verzorgen. Voordat je aan de slag gaat met het kopen van producten voor gezichtsverzorging is het belangrijk om te achterhalen welk huidtype je hebt. Als je dit niet weet kan het gebruik van een verzorgingsproduct mogelijk averechts werken. Maar goed, eerst even uitleggen waarom een goede gezichtsverzorging belangrijk is. Onze huid scheidt dagelijks talg af om de huid soepel te houden. Onder andere door het aanbrengen van make-up wordt de huidlaag vervuild en/of kan deze minder goed ademen. Het aanbrengen van make-up vervuild de huid en kan ertoe leiden dat de huid minder goed kan ademen. Ook fijnstof en pollen in de lucht vervuilen de huid dagelijks.

Hoe vaak moet ik mijn gezicht reinigen?

Ons advies is om de huid zowel in de ochtend als de avond te reinigen om de huid soepel en fris te houden. Geen tijd om de huid tweemaal daags te verzorgen? Probeer de huid dan minimaal eenmaal per dag te reinigen. Doe dit bij voorkeur in de avond zodat de huid het verzorgingsproduct goed kan opnemen.

Verschillende producten voor gezichtsverzorging

Om jouw gezicht te reinigen zijn er verschillende verzorgingsproducten verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ontspannende scrub of reinigingsmelk. Na een drukke dag ontspannen in een warm bad? Dan is het aanbrengen van een reinigingsmasker een goed idee. Heb je naast een goede gezichtsverzorging ook aandacht voor het milieu? Maak dan bij het aanbrengen van make-up en producten voor gezichtsverzorging gebruik van herbruikbare wattenschijfjes. Deze kunnen na gebruik gewassen worden in de wasmachine. Tip van ons? Stop de herbruikbare wattenschijfjes in een aparte waszak. Op deze manier kunnen ze niet achterblijven in de wasmachine en leiden tot verstoppingen.

Training en advies

Aan de slag met onze producten? Of ben je geïnteresseerd in één van onze merkgerelateerde trainingen om jouw productkennis op te bouwen? Kijk dan gerust op de storelocator op de website van Haparko Cosmetics. Onze producten vinden hun weg door heel Nederland. Er is dus altijd wel een store bij jou in de buurt.

Aanmelden als partner