Categorieën
https://www.haparko.nl/groothandel-schoonheidssalon
Zoeken

Groothandel voor de schoonheidssalon

Brede collectie met de beste producten en merken

Bent u eigenaar van een schoonheidssalon in Nederland en zoekt u de beste soorten en merken cosmetica en schoonheidsproducten voor uw salon? Dan bent u bij Haparko Cosmetics aan het juiste adres! Haparko Cosmetics is een voordelige groothandel voor schoonheidssalons waar u diverse grote cosmeticamerken kunt kopen. Onze collectie is erg breed en bestaat uit de beste en meest effectieve merken huidverbeterende producten, make-up, minerale make-up, self tanning, detoxproducten, bodymilks, massageolies en huidcrème die er in de wereld van schoonheidsprocten verkrijgbaar zijn. Ons assortment bestaat uit exclusieve producten voor de schoonheidssalon.

Up-to-date in uw schoonheidssalon

Omdat de wereld van beauty en lichaamsverzorging snel verandert door nieuwe producten, ontwikkelingen en trends, is het belangrijk om een partner te hebben die de trends bijhoudt, voordelig kan inkopen en u van het juiste advies kan voorzien. Want ook advies op maat hoort tot onze standaard dienstverlening.

Trainingen en beautytechnieken

Verder kunt u bij onze groothandel schoonheidssalon ook terecht voor professionele trainingen volgen om u als schoonheidsspecialiste verder te verdiepen in specifieke merken schoonheidsproducten, nieuwe beautybehandelingen en technieken aan te leren, uw productkennis te vergroten of een cursus verkoopstrategie te volgen. 

Ons assortiment schoonheidsproducten

In onze collectie beauty- en wellnessproducten vindt u alles wat u van een ervaren groothandel schoonheidssalon mag verwachten. Ons kernassortiment bestaat uit alle topmerken make-up, minerale make up, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Producten als make-up, minerale make-up, dagcrèmes, nachtcrèmes, acneproducten, ontharingscrèmes, bodylotion, peelings, showerfoam, self tanning of crème voor handen en voeten behoren tot onze specialismen. Bij onze groothandel voor de schoonheidssalon kunt u voor alle internationaal toonaangevende merken cosmetica, make-up, beauty- en wellnessproducten aankloppen. Een kleine greep uit de merken die u in onze groothandel kunt vinden zijn Malu Wilz, Cent Pur Cent, Detox Intense, Body & Bess en Refectocil.

Aanmelden als depositair

Meer weten? Meld u aan als depositair. Depositair worden houdt in dat u als ondernemer flexibel bent in de afname van producten en geen verplichte fees betaalt. U bepaalt wat en wanneer er besteld wordt, terwijl wij leveren, u indien gewenst van advies voorzien en - als u dat wilt - ook trainingen voor u kunnen verzorgen. Deze trainingen zijn zowel praktijk- als theoretisch gericht.  Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, waar we u alles kunnen vertellen over onze beautyproducten en dienstverlening. Bel direct onze klantenservice!

Aanmelden als depositair