Categorieën
https://www.haparko.nl/groothandel-schoonheidsspecialist
Zoeken

Groothandel voor de schoonheidsspecialist

Bent u op zoek naar professionele producten voor uw eigen salon? Dan bent u bij Haparko Cosmetics aan het juiste adres met een ruim assortiment aan make-up, minerale make-up, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Als groothandel schoonheidsspecialist hebben wij altijd voldoende voorraad en kunt u rekenen op een constante en betrouwbare levering!

Als groothandel schoonheidsspecialist bieden wij de volgende merken aan:

  • Malu Wilz Decoratief
  • Malu Wilz Huidverzorging
  • Cent Pur Cent
  • Detox Intense
  • Body & Bess
  • Selfie Tan’n Go
  • BrowTycoon / Mrs Lashlift

Malu Wilz decoratief en huidverzorging

Ons populairste merk is absoluut de professionele producten van Malu Wilz. Dit is een exclusief salonmerk en heeft een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Van oorsprong komt dit merk uit Duitsland en wij als groothandel voor de schoonheidsspecialist bieden professionele make-up en huidverzorging van Malu Wilz aan. Maar vergeet ook de speciale cadeauboxen en salonpakketten niet, deze worden (zeker tijdens de feestdagen!) bij onze aangesloten schoonheidssalon erg goed verkocht! 

Kies uw favoriete merk huidverzorging bij Haparko Cosmetics

Naast Malu Wilz hebben wij als groothandel schoonheidsspecialist uiteraard nog veel meer merken op het gebied van make-up en huidverzorging. Op het gebied van huidverzorging zijn Detox Intense of de natuurlijke huidverzorgingsproducten Body&Bess zeker aan te raden. Daarnaast bieden wij een 100% minerale make-up lijn aan van Cent Pur Cent.

Maak kennis met dé professionele zelfbruiner: Selfie Tan’n Go

Het hele jaar door een gezonde kleur krijg je met de mooie producten van Selfie Tan’n Go. Als groothandel schoonheidsspecialist bieden wij meer dan 15 producten van dit professionele merk aan en kunnen de producten persoonlijk aanraden!

Perfecte wenkbrauwen met BrowTycoon Henna Brows

Opstaan met prachtige wenkbrauwen: het kan met BrowTycoon. Dit is één van de meest gebruikte merken in de Nederlandse salons en het merk werkt met 100% plantaardige henna. Bij juist gebruik blijft de henna tot wel 2 weken na de behandeling op de huid zitten! 

Meld u aan als depositair

Met ons uitgebreide assortiment zijn wij ook voor u dé leverancier voor de producten in uw schoonheidssalon. Naast het leveren van kwalitatief goede producten bieden wij ook uitgebreide trainingen voor depositairs over onze merken. Meer weten? Vul dan ons online contactformulier in!

Aanmelden als depositair