Categorieën
https://www.haparko.nl/over/gebruik-foto-s-en-teksten
Zoeken

Gebruik van Foto's en Teksten

 

Wij begrijpen als geen ander dat u voor uw Website of Facebook graag mooi beeldmateriaal wilt gebruiken.
Geen foto's maken uw website saai. Daarnaast voegt een foto heel vaak iets toe aan uw tekst of website. Echter u kunt niet zomaar foto's van andere websites plukken en op uw eigen site gebruiken. U kunt dus ook niet ongestraft foto's gebruiken van de website van uw leverancier. Wij gebruiken op onze site ook een aantal stockfoto's, die alleen wij mogen gebruiken voor online uitingen. Indien u één van deze foto's van onze site haalt voor gebruik op uw website bent u strafbaar en u kan een flinke boete krijgen.
Bij Malu Wilz zijn er foto's beschikbaar die u voor uw site mag gebruiken voor langere tijd maar Malu-Wilz gebruikt ook foto's, van bijvoorbeeld een trend look, die slechts voor een bepaalde periode gebruikt mogen worden. Als deze periode verstreken is en u heeft deze foto nog op uw site staan, bent u dus ook in overtreding. Uiteraard willen we u graag helpen zodat u een fraaie site kunt creëren zonder dat u het risico loopt materiaal te gebruiken wat niet is toegestaan. Neem dus altijd contact met ons op om toestemming te krijgen voor het gebruik van foto's.

Twijfelt u of u foto's rechtmatig op uw site heeft staan, die u van onze site heeft gehaald, neem dan contact met ons op om deze te laten checken. Neem altijd contact op om toestemming te krijgen over het gebruik van bepaald beeldmateriaal. Dit om hoge boetes te voorkomen. 
 

Team Haparko Cosmetics